Speciale Set Kaarten I Tjing Orakel

Het is heel erg prettig om iets tastbaars in handen hebben. Vanuit deze gedachte heeft Astrid Zoutenbier een set kaarten samengesteld van de I Tjing.

De kaarten zijn van professionele kwaliteit en uitgevoerd in rustgevende kleuren geheel op basis van het online Orakel maar dan in een 'offline' vorm ;-) Vanaf nu zijn de kaarten te koop, bestel ze gemakkelijk per e-mail.

Deze handzame set kaarten kun je bestellen door een email te sturen naar .(JavaScript must be enabled to view this email address) en vermeld daarbij je gegevens. De kosten bedragen € 19,95 exclusief verzendkosten (€ 3,85). De I Tjing-kaartenset is ook heel leuk om aan iemand cadeau te geven.

I Tjing Kaarten set

De I Tjing is een Chinees orakel, het bevat 384 adviezen en inzichten, 64 hoofdstukken met thema's en onderling zijn er nog vele combinaties mogelijk. Het geeft antwoord op vragen als: hoe sta ik nu in mijn relatie? Vragen over werk, maar ook vooral kun je er inzicht door verkrijgen in je persoonlijke (spirituele) groei en ontwikkeling.

De kaarten zijn zó gemaakt dat het bekijken en lezen van de kaarten al een positieve, verzachtende, energetische uitwerking heeft. Hier schuilt een stukje healing achter. Astrid Zoutenbier is naast I Tjing-specialist ook een goed healer en medium, hierdoor kan zij in combinatie met de I Tjing, altijd iets voor jou betekenen. Daarnaast is zij geen voorstander van afhankelijkheid, daarom kun je nu zélf orakelen en de kaarten gaan gebruiken.

Hoe kun je deze kaarten gebruiken? Je kunt blind 3 kaarten trekken, verleden, heden, toekomst. Of er gewoon wat mee spelen. Je gaat vanzelf verbanden ontdekken naar de situatie waar je een vraag over stelt. De I Tjing, een Oosters orakel, werkt namelijk met de wet van oorzaak en gevolg. Het mystieke is dat de antwoorden vrijwel altijd passend zijn. Ook al wil je het soms niet meteen zo zien. De I Tjing is namelijk geen goed-nieuws-show, maar is werkelijk als een transformatie-coach geschreven. De verkoop van de I Tjing-kaarten is gestart in april 2014 na veel aanvraag van mensen die het online I Tjing Orakel raadplegen. Wil je een set I Tjing-kaarten kopen? Kijk dan verder bovenaan op deze pagina na naar de mogelijkheden om contact op te komen.

Terug