(online) Zakboek I Tjing door Han Boering, startpagina

Hallo en welkom,

Je wilt het I Tjing orakel raadplegen. Daar zijn wat voorwaarden voor nodig om een doeltreffend antwoord te krijgen. Rust is een van de belangrijkste voorwaarden.

Ga er even goed voor zitten en haal een keer diep adem.

Je hebt een vraag waarover je graag inzicht wilt krijgen van de I Tjing. Goede vragen zijn open vragen als:

"Hoe sta ik er nu voor?"
"Mag ik inzicht in deze situatie?"
"Wat kan ik nu het beste doen?"

Spreek deze vraag uit of schrijf hem op.

Consulteer

Terug

Kaarten bestellen

De kaarten van het online I Tjing Orakel zijn nu ook in het echt te ontvangen. Dan kun je met een set echte kaarten in de hand 'offline' de kracht van de I Tjing verder ontdekken.

Op de pagina I Tjing Kaarten vind je alle informatie over deze prachtige kaartenset die speciaal is samengesteld op verzoek van vele bezoekers van het online Orakel.

Uitleg orakel

Dit online Orakel is bedoeld als kennismaking met de I Tjing, aan de hand van jouw vraag krijg je een inspirerend inzicht. Stel een vraag en druk op de knop "consulteer". De I Tjing werkt met de wetten van oorzaak en gevolg. Dit online orakel is natuurlijk niet hetzelfde als een echt consult want daarbij wordt uitgebreider op de situatie ingegaan.

Het is je eigen verantwoordelijkheid hoe je met de antwoorden van het Orakel omgaat. Mocht je hulp willen of ben je nieuwsgierig geworden naar de I Tjing, neem dan contact met Astrid Zoutenbier. Dit kan via .(JavaScript must be enabled to view this email address)
Het I Tjing Orakel is al meer dan 70.000 keer geraadpleegd sinds de lancering oktober 2013.

Technisch

Heb je interesse in algemene statistische infomatie bij dit systeem kijk dan op de pagina statistieken waar verschillende nuttige en enkele triviale cijfers te vinden zijn.

Vragen over de technische implementatie? Neem dan contact op met Frank Heijkamp. Dit kan via .(JavaScript must be enabled to view this email address)